Skrubbe i panko med jordskokke suppe og bacon knas
7. september 2023 af Byens Fisk
Ingredienser:
4 stk. skrubber i fileter
100 g panko rasp/ eller alm. Rasp
300 g jordskokker
1 L. hønsefond
¼ dl piskefløde
100 g bacon
1 lille glas pesto
Fremgangsmåde:
Start med at skræl jordskokkerne og kog dem møre i hønsefonden. Blend de møre jordskokker og hønsefonden til en helt glat suppe, hæld den tilbage i gryden og kom piskefløden i og smag til med salt og peber.
Baconen skæres i små stykker og steges sprøde, tages fra panden og lægges på et stykke køkkenrul.
Skrubbe fileterne lægges sammen, og paneres i panko, steges gyldne og sprøde på en varm pande i neutral olie.
Læg den gyldne og sprøde fisk i en dyb tallerken, hæld den varme jordskokke suppe i og dryp med lidt pesto samt drys med de sprøde bacon tern.